Bildskapande


FOTOF´RALLA hjälper er att ta fram bilder som berättar er historia på bästa sätt möjligt. Grundreceptet för det är ett första möte utan kamera....


FÖRETAGSBILDER

Bildberättande - låt mig få berätta er unika story

Bilderna vi tar visar företagets ansikte utåt; kanske på hemsidan, ert skyltfönster ut mot världen. Bilder på Kickoffen som minne. Genuina porträtt och gruppbilder på er personal. Vilka värderingar drivs ni av? Vilken vision vill ni bära? Vilka bilder kan förstärka ert budskap och berätta er story? Låt oss först träffas utan kamera så tar vi tillsammans reda på det.

ÄLDRE & OMSORG

Bygga en historia

Behöver ditt företag hjälp med Storytelling? Det är ett välkänt sätt att bygga upp en historia kring företaget. En historia som lätt blir en snackis, något som är så pass spännande att man gärna berättar det vidare för sina bekanta. FOTOF'RALLA hjälper dig med marknadsföringen genom att skapa bilder som i sin tur kommunicerar en berättelse. En berättelse som blir ditt företags framgångssaga.

UTBILDNINGAR & EVENT

Unika projekt, skola och lärande

Har ditt företag ett speciellt kunskapsområde? Eller ett unikt koncept? Har ni vunnit ett pris? Skrivit en bok? Startat en podd? Gör ni skillnad för andra människor? Låt mig och FOTOF´RALLA få uppdraget att berätta just er historia med bilder.