Intention inför 2023 med tillbakablick 8 januari, 2023 Ewa Inser nu att mitt sista blogg-inlägg skrevs i jan 2022!  Förskräckligt! Oproffsigt, icke varumärkesbyggande ;( Eller?Vilken press att känna att jag som egen fri företagare väljer att "blogga" och anpassa mig till normen att jag borde, sen straffa mig själv genom att slå på mig själv då det inte blev gjort! Nej inte bra, det ska jag verkligen sluta med och istället göra det jag verkligen vill och känner! Jag älskar möten både med mig själv och andra och allt som dessa möten ger mig. 2022 blev då ett år då jag inte prioriterade sälj-bloggandet utan istället möttes på riktigt efter pandemins avhållsamhet och karantän. Dessa möten gav mig mycket mer lust och inspiration till livet och till det som är viktigt! På riktigt. Ett insikternas år inser jag nu då jag skriver.Intentionen inför 2023 är att ta det lugnare, minimera kraven och minska stressen på mig själv. Samtidigt vill jag bygga vidare på viktiga relationer med vänner, särbo, familj, kunder och leverantörer. Det är viktigt för mig och långt viktigare än att blogga för att sälja. Bilden inspirerar mig till att hitta tillbaka till ridningen igen.  Jag saknar det lugn jag kände då jag umgicks med hästar som yngre. Någon som känner någon hästägare som vill ha avlastning någon dag i veckan? Inte alltför långt bort från Bromma...Ekerö kanske? Det vore fantastiskt att börja om med ridningen under 2023. Det blir kanske inte så många blogginlägg under 2023 heller. Jag skriver då jag verkligen vill och känner för det, precis som jag gör nu. Vi hörs!
FOTOF'RALLA BYGGER NYA RELATIONER FÖR FRAMTIDEN 26 januari, 2021 Relationsbygge Att bygga relationer är viktigt för mig! På alla plan, både i affärer, med familj & vänner och med kärleken i livet. Jag är tacksam för alla de relationer jag har och de nya jag fått under året.Här är en resumé vad som hände under 2020:WiMiart, där har jag och Kattis startat upp ny hemsida med webshop. Vi har också satt igång den kreativa processen med vårt 3.e konstprojekt "femman". Startade mitt affärsnätverkande i BNI TopFloor i februari som snabbt och effektivt ställde om till digitala on-linemöten med bravur! Jag har under året ägnat mig åt att lära känna och bygga affärsrelationer i teamet. Här finns 40 värderingsstyrda entreprenörer med många olika företagsmöjligheter och kompetenser. Vill du gästa vårt team och möta alla dessa fantastiska entreprenörer! Vi ses varje fredag över lunch och än så länge digitalt on-line, men så snart restriktionerna hävs så går vi Live igen. Kontorshotellet DaAppyPlace är mitt andra hem,  mitt ankare, mitt andningshål. Mitt coworkingspace mitt i Vasastan - närmare bestämt på Sankt Eriksgatan 97. Här bygger vi både vänskapsrelationer och affärer med filosofin Givers Gain precis som i BNI.Bakom varje företag finns det människor. Människor med värderingar, framtidstro och känslor. Utmaningen att skapa unika, personliga bildberättelser åt dessa företag är min drivkraft och stora glädje.Trots pandemin har jag haft glädjen och förmånen att skapa nya kundrelationer 2020. Några av dessa finns i bildspelet nedan. Se kommunikationsproffset  Anna Forsberg, Appföretaget Card4action med bildtemat "passion with friends". Glädjeministern Leila Karchaoui som bygger broar mellan generationer, proffsiga kunniga Angerfelt el, det agila kunskapsbolaget Brejn, studenten med Kraft och sist men inte minst den ödmjuka, vänliga boxningsvärldsmästaren Patricia Berghult!Tack 2020 ; Välkommen 2021 med tid att forma nya kunskaper, starkare relationer och fler unika bildberättelser! 
Anna Forsberg, Miliana AB - en modig kvinna. 1 oktober, 2020 Bildkommunikation Kommunikatör Entreprenör Bildberättande En förebild och en inspirationskälla. En modig kvinna i sina bästa år! Med hjälp av sin vassa kommunikationsförmåga har i skrivande stund hennes inlägg på LinkedIn snart visats 50 000 gånger!!! Så häftigt! Läs hennes inlägg:  "att ladda om vid 50" kombinerad med en av de bilder vi tog vid Amfiteatern i Rålambshovsparken i Stockholm. Anna har många strängar på sin lyra. Utbildar och jobbar som konsult inom både sälj och kommunikation. En otroligt kompetent kvinna inom sitt område!Jag fick förtroendet och uppdraget att föreviga Annas nya jag som 50-åring och visst har hon rätt med sin fråga : Varför anses mäns grå tinningar som charmiga och visar på livserfarenhet medan kvinnor förväntas göra allt för att dölja sina grå? Anna provocerar normen och inspirerar med sin text och sin nya look. Hon ber oss "sluta hålla på"!Jag håller med. Anna du inspirerar och motiverar mig! Jag är så glad att du valde mig som fotograf. Anna och jag är samarbetspartners i BNI Top Floor ett relativt nystartat team på Kungsholmen i Stockholm. Här är hon förstås utbildningsanvarig. Vi är ett fantastiskt gäng företagare och entreprenörer som successivt lär känna varandra och skapar tillit genom Givers Gain. I sin tur rekommenderar vi varandras kompetenser ut i våra nätverk. Kom och hälsa på oss någon gång. Vi ses varje fredag lunch.Kolla här på fler tuffa bilder av  "silverladyn".