Anna Forsberg, Miliana AB - en modig kvinna.

En förebild och en inspirationskälla. En modig kvinna i sina bästa år! Med hjälp av sin vassa kommunikationsförmåga har i skrivande stund hennes inlägg på LinkedIn snart visats 50 000 gånger!!! Så häftigt! Läs hennes inlägg:  "att ladda om vid 50" kombinerad med en av de bilder vi tog vid Amfiteatern i Rålambshovsparken i Stockholm. Anna har många strängar på sin lyra. Utbildar och jobbar som konsult inom både sälj och kommunikation. En otroligt kompetent kvinna inom sitt område!

Jag fick förtroendet och uppdraget att föreviga Annas nya jag som 50-åring och visst har hon rätt med sin fråga : Varför anses mäns grå tinningar som charmiga och visar på livserfarenhet medan kvinnor förväntas göra allt för att dölja sina grå? Anna provocerar normen och inspirerar med sin text och sin nya look. Hon ber oss "sluta hålla på"!

Jag håller med. Anna du inspirerar och motiverar mig! Jag är så glad att du valde mig som fotograf. 

Anna och jag är samarbetspartners i BNI Top Floor ett relativt nystartat team på Kungsholmen i Stockholm. Här är hon förstås utbildningsanvarig. Vi är ett fantastiskt gäng företagare och entreprenörer som successivt lär känna varandra och skapar tillit genom Givers Gain. I sin tur rekommenderar vi varandras kompetenser ut i våra nätverk. Kom och hälsa på oss någon gång. Vi ses varje fredag lunch.

Kolla här på fler tuffa bilder av  "silverladyn".

Ewa berättar Annas historia genom bilder.