FOTOF'RALLA BYGGER NYA RELATIONER FÖR FRAMTIDEN

Att bygga relationer är viktigt för mig! På alla plan, både i affärer, med familj & vänner och med kärleken i livet. Jag är tacksam för alla de relationer jag har och de nya jag fått under året.

Här är en resumé vad som hände under 2020:

WiMiart, där har jag och Kattis startat upp ny hemsida med webshop. Vi har också satt igång den kreativa processen med vårt 3.e konstprojekt "femman". Startade mitt affärsnätverkande i BNI TopFloor i februari som snabbt och effektivt ställde om till digitala on-linemöten med bravur! Jag har under året ägnat mig åt att lära känna och bygga affärsrelationer i teamet. Här finns 40 värderingsstyrda entreprenörer med många olika företagsmöjligheter och kompetenser. Vill du gästa vårt team och möta alla dessa fantastiska entreprenörer! Vi ses varje fredag över lunch och än så länge digitalt on-line, men så snart restriktionerna hävs så går vi Live igen. Kontorshotellet DaAppyPlace är mitt andra hem,  mitt ankare, mitt andningshål. Mitt coworkingspace mitt i Vasastan - närmare bestämt på Sankt Eriksgatan 97. Här bygger vi både vänskapsrelationer och affärer med filosofin Givers Gain precis som i BNI.

Bakom varje företag finns det människor. Människor med värderingar, framtidstro och känslor. Utmaningen att skapa unika, personliga bildberättelser åt dessa företag är min drivkraft och stora glädje.

Trots pandemin har jag haft glädjen och förmånen att skapa nya kundrelationer 2020. Några av dessa finns i bildspelet nedan. Se kommunikationsproffset  Anna Forsberg, Appföretaget Card4action med bildtemat "passion with friends". Glädjeministern Leila Karchaoui som bygger broar mellan generationer, proffsiga kunniga Angerfelt el, det agila kunskapsbolaget Brejn, studenten med Kraft och sist men inte minst den ödmjuka, vänliga boxningsvärldsmästaren Patricia Berghult!

Tack 2020 ; Välkommen 2021 med tid att forma nya kunskaper, starkare relationer och fler unika bildberättelser!