Intention inför 2023 med tillbakablick

Inser nu att mitt sista blogg-inlägg skrevs i jan 2022!  Förskräckligt! Oproffsigt, icke varumärkesbyggande ;(

Eller?

Vilken press att känna att jag som egen fri företagare väljer att "blogga" och anpassa mig till normen att jag borde, sen straffa mig själv genom att slå på mig själv då det inte blev gjort!

Nej inte bra, det ska jag verkligen sluta med och istället göra det jag verkligen vill och känner! Jag älskar möten både med mig själv och andra och allt som dessa möten ger mig. 2022 blev då ett år då jag inte prioriterade sälj-bloggandet utan istället möttes på riktigt efter pandemins avhållsamhet och karantän. Dessa möten gav mig mycket mer lust och inspiration till livet och till det som är viktigt! På riktigt. Ett insikternas år inser jag nu då jag skriver.

Intentionen inför 2023 är att ta det lugnare, minimera kraven och minska stressen på mig själv. Samtidigt vill jag bygga vidare på viktiga relationer med vänner, särbo, familj, kunder och leverantörer. Det är viktigt för mig och långt viktigare än att blogga för att sälja.
 
Bilden inspirerar mig till att hitta tillbaka till ridningen igen.  Jag saknar det lugn jag kände då jag umgicks med hästar som yngre. Någon som känner någon hästägare som vill ha avlastning någon dag i veckan? Inte alltför långt bort från Bromma...Ekerö kanske? Det vore fantastiskt att börja om med ridningen under 2023. 

Det blir kanske inte så många blogginlägg under 2023 heller. Jag skriver då jag verkligen vill och känner för det, precis som jag gör nu. Vi hörs!