Goda vitsord

Kunderna lämnar ibland fina omdömen och de vill jag såklart gärna dela med mig. 

Hej Ewa!

Vill skriva dessa rader till dig och tacka för din fina medverkan under vår konferens på Villa Aske! Du gjorde ett fantastiskt jobb och var med som en av oss! Jag vet att du hade väldigt mycket att göra och under tidspress, men detta klarade du på ett beundransvärt sätt! Jättefina bilder fick vi och det var härligt att se dessa på bildskärmarna under middagen på kvällen.Varmt tack, Ewa! Jag hoppas vi får möjlighet att jobba ihop med dig igen snart!Med vänlig hälsning,

Rose-Marie

WiMiart Showroom

WimIARTS SHOWROOMINSTALLERAT


"När alla alltid går omkring med en kamera i fickan är det lätt att tänka att en profilbild går att få fram precis när som helst. M t p att de flesta nog är med om att det blir många bilder som inte blir så bra alls så börjar man inse att det krävs något mer än bara tillgång till en kamera. När man dessutom vill kunna framstå på ett särskilt sätt, ja, då måste professionell hjälp komma till. En fotograf! Och inte vilken som helst, mina förväntningar överträffades av Eva som lyckades få fram just den passion och det engagemang som jag själv känner, men som jag aldrig tycker kan fastna på ett tvådimensionellt plan. Jag rekommenderar Eva varmt!"

Henrik


"Supernöjd med bilderna jag fick av dig. Med tanke på objektets förutsättningar så har du gjort underverk!" //Björn"Det var en trevlig och avslappnad fotografering, du fick mig att le. Bilden blev jättebra. " 
Med vänliga hälsningar
Anna

Frigör din skaparkraft och börja jobba på ett nytt sätt

Vår ambition har sedan starten varit att skapa fler företag drivna helt av passion och yrkesskicklighet.

Kom igång