Nätverk & ReferenserWimiart - ett inspirerande samarbete

Nätverk skapar samarbeten och jag får särskild inspiration och glädje av konstsamarbetet med Kattis och WiMiart. Vi skapar konst som berör. Nu med målet att skapa ett aktiebolag jan 2022. I februari 20, på alla hjärtans dag, hade vi vernissage med minnesresan på BraHem; ett omsorgsboende under Kavat Vård i Stockholm. På bilden ser ni interaktionen utställningen skapade mellan mor och dotter. Sen satte Corona tyvärr stopp för utställningen! Vi har tidigare också haft utställningen Känna aktuell på två Scandichotell i Stockholm under 2018 och 2019. Känna är budskapskonst i form av text och bild som samspelar. Se mer info på WiMiarts hemsida.

Nätverka - en livsstil för mig

Ensam är inte stark , det kan jag verkligen skriva under på! Jag ogillar kalla samtal rejält men älskar möten med människor och att nätverka! Jag eventfotograferar och nätverkar i AVM Affärsverkstan och är affärspartner i affärsnätverket BNI TOP FLOOR varje fredag lunch. Vill du hänga med som gäst? Hör av dig! Nu ses vi online men snart snart får vi ses IRL igen, till hösten kan det nog bli verklighet... Då ska vi fira!
Visionen med mitt affärsnätverkande är att skapa långsiktiga och hållbara affärs -och samarbetsrelationer! 

DaAppyPlace - mitt andra hem

Kontoret och Coworkingplacet mitt i hjärtat av Vasastan är som mitt andra hem. Ett ställe med härliga entreprenörer och företagare. Här jag får energi och kraft, här kan jag alltid vara mig själv och känna mig som hemma - det lyckliga stället, helt enkelt! Titta in och ta del av kaffet och de hembakta kakorna. Gästa oss på något av våra härliga event! Här kan vi dessutom ha vårt första planeringsmöte utan kamera "grundreceptet" till de bästa bilderna vi ska skapa tillsammans. Välkommen!