Tjänster & uppdrag


FOTOF´RALLA hjälper er att ta fram bilder som berättar om ert företag på bästa möjliga sätt. Vi ser till att era kärnvärden och företagsfilosofi genomsyrar bilderna vi skapar. Nedan syns ett urval av de tjänster som erbjuds.


FÖRETAGSBILDER


Bilder till hemsidan, till årsredovisning eller till nya trycksaker? FOTOF´RALLA hjälper er att ta fram bilder som berättar om ert företag på bästa möjliga sätt. Vi ser till att era kärnvärden och företagsfilosofi genomsyrar bilderna vi skapar. Vi går igenom ert behov vid ett inledande bildplaneringsmöte innan någon bild exponeras. Många tycker dessutom att det är obehagligt att fotograferas så jag träffar med fördel er personal i ett enkelt lära-känna samtal innan kameran ens kommer fram. På bilden ser ni de två grundarna till Sensor Alarm. De ville ha bilder tagna inför noteringen på Spotlight Stock Market. Lycka till killar!

EVENTBILDER


Jag vill förstärka känslan och värdet av eventet med hjälp av mina bilder oavsett vilken typ av företagsevent det gäller. Kontakta mig för ett "förutsättningsfullt" planeringsmöte inför ert event, så bygger vi vidare på er historia.

På bilden ser vi en av deltagarna i Funkisfestivalens semifinaler i april 2019 på Nalen i Stockholm! Ett härligt musikaliskt evenemang med extrem musikglädje! Det arrangeras varje år av föreningen Funkisglädje i samarbete med 22 av Sveriges kommuner. Ett värdefullt event på många sätt och ett hedervärt probonouppdrag. Se funkisglädje med fler bilder från evenemanget.

GRUPPBILDER


Ledningsgrupper, arbetslag, konfirmation, förskolegrupper... det finns så många anledningar till att fotografera grupper och ett gruppfoto är dessutom väldigt trevligt att ha, av många skäl. Det knyter samman gruppen och bidrar till trevliga minnen. På bilden ser ni en företagsgrupp som förvaltar fastigheter närmare bestämt Elisby Fastigheter

INTERIÖR - PORTRÄTT


Porträtt i en speciell interiör skapar mervärde om personen som porträtteras. 

Eller vad säger ni om vackra Saira Alladin som utstrålar sådan feminin styrka i sitt porträtt i denna direktörsmiljö? Hon arbetar i en mansdominerad bransch inom elteknik då på Sweco och nu på Vattenfall och är utsedd till Årets Kraftkvinna 2018 & Årets Kvinnliga Förebild 2019

LIFESTYLE-PICTURES


Vill du dokumentera vem du är privat eller professionellt? Du kanske utövar en sport, jobbar med musik, teater eller underhållning eller vill skapa en profil av dig själv i din yrkesroll. Jag hjälper till med att planera lifestyle-fotografier så att din personlighet och passion för det du gör lyser igenom.

På bilden syns Jenda på hennes första singelomslag. Ett spännande uppdrag att få till känslan av utanförskap i porträttet vi tog. Vill du lyssna på singeln It´s true? Till singel nr 2 användes bilden igen genom att spegelvändning för att skapa igenkänning. De båda finns på Spotify. Tack för fint samarbete Jenda. Snart dags för singel tre? Hur gör vi då? Vänder bild upp-och-ner?

PORTRÄTT-BILDER


Porträttbilder behövs i många situationer. Personporträtt till företaget eller privat samt familjeporträtt är viktiga av många skäl; de kan skapa trovärdighet, behövs av praktiska skäl samt skapar minnen och känslor. Jag tar fram avslappnade porträtt som framhäver din personlighet. En av mina särskilda förmågor är just att kunna känna in de jag fotar och skapar en avslappnad känsla framför kameran.