Prisbild & Kvalitetspolicy

Som professionell porträtt och företagsfotograf är Ewa Malmsten Nordell medlem i SFF och följer deras prisrekommendationer.

Jag debiterar vid företagsfotograferingar 1750:-/timme + moms. Minidebitering är 2 tim. Se SFF:s prisguide - SFF (sfoto.se) Vid större uppdrag kan jag alltid skräddarsy offerter och paketpris utifrån förutsättningarna som ges. Tveka inte att lyfta luren med prisfrågor eller om du undrar över något annat. Varmt välkommen med din förfrågan.

Kvalitetspolicy


För att erbjuda en kvalitetsprodukt och att du får den kvalitet som förväntas, jobbar jag på följande sätt: Utöver framställning av bilder hos Fotof'ralla så erbjuds digitala högupplösta behandlade bildfiler, vilket innebär att jag jobbar med och säkerställer filerna för ett bra bildresultat. Obehandlade originalfiler i  s.k RAW- format säljes inte.


Priser 


Vill ni ha offert eller prisförslag på fotografering eller en uppdaterad prislista? Hör av er, så ordnar vi det.
Tveka inte att höra av er om ni har några frågor om priser eller arbetssätt.


Nöjd kund-garanti


FOTOF'RALLA har en nöjd kund-garanti som säkerställer ett resultat som motsvarar förväntningarna. Det är otroligt viktigt med nöjda kunder eftersom ni är de bästa ambassadörerna. Vi träffas alltid så långt det är möjligt före fotografering för att säkerställa ett kvalitativt förväntat resultat.


Autentiska porträtt är en kvalitetsprodukt.